Palvelut

Uudisrakentaminen ja asuntotuotanto

Toteutamme haluamasi uudisrakennukset perustuksista vesikattoon, sisävalmistustyöt mukaan lukien. Laajennukset, lisärakennukset sekä varastot ja autotallit saat myös meidän kauttamme. Olemme osaava kumppani myös suurissa As Oy- muotoisissa uudishankkeissa.

Korjausrakentaminen

Toteutamme haluamasi pienet ja suuret korjausrakentamishankkeet ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Olipa sitten kyseessä pienempi pintaremontti, vaativampi täyssaneeraus tai täysin kattava korjaushanke, kauttamme saat laadukkaan lopputuloksen. 

Sähköurakointi

Teemme sähkötyöt reippaalla otteella ja luotettavasti alusta loppuun. Kokemusta löytyy niin suurista kerrostalohankkesta kuin myös pienemmistä omakotitalon sähköistyksistä. 

Työnjohto- ja valvontapalvelut

Uuden kodin rakentaminen, laajennukset tai muut rakennusluvan varaiset työt vaativat lain mukaan vastaavan työnjohtajan. Vastaavasta on apua myös mm. hankkeen läpiviennissä, laadun valvonnassa, aikataulutuksessa sekä urakoitsijoiden valinnassa. Yrityksemme tarjoaa vastaavan työnjohtajan- sekä rakennusvalvojan palveluita. Tarjoamme rakennusvalvojan sekä projektinjohtajan palvelut myös suurempiin hankkeisiin. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!