Työnjohto- ja valvontapalvelut

Työnjohto- ja valvontapalvelut

Työnjohto- ja valvontapalvelut

Uuden kodin rakentaminen, laajennukset tai muut rakennusluvan varaiset työt vaativat lain mukaan vastaavan työnjohtajan. Vastaavasta on apua myös mm. hankkeen läpiviennissä, laadun valvonnassa, aikataulutuksessa sekä urakoitsijoiden valinnassa. Yrityksemme tarjoaa vastaavan työnjohtajan- sekä rakennusvalvojan palveluita. Tarjoamme rakennusvalvojan sekä projektinjohtajan palvelut myös suurempiin hankkeisiin. Ota yhteyttä!

Kuvia
Monet tietokoneen julkistusohjelmien pakkaukset

Lorem Ipsum on yksinkertaisesti testausteksti, jota tulostus- ja ladontateo llisuudet käyttävät. Lorem Ipsum on ollut teollisuuden normaali testausteksti jo 1500-luvulta asti, jolloin tuntematon tulostaja otti kaljuunan ja sekoitti sen tehdäkseen esimerkkikirjan. Se ei ole selvinnyt vain viittä vuosisataa, mutta myös loikan elektroniseen kirjoitukseen, jääden suurinpiirtein muuntam attomana.

Se tuli kuuluisuuteen 1960-luvulla kun Letraset-paperiarkit, joissa oli Lorem Ipsum pätkiä, julkaistiin ja vielä myöhemmin tietokoneen julkistusohjelmissa, kuten Aldus PageMaker joissa oli versioita Lorem Ipsumista.

On todistettu, että lukijaa häiritsee sivun ulkoasu lukiessaan sivua. Lorem Ipsumin käytön tarkoitus on, että se omaa enemmän-tai-vähemmän normaalimpaa sanojen sijoitusta kuin ‘Sisältöä tähän, sisältöä tähän’. Monet tietokoneen julkistusohjelmien pakkaukset ja nettisivueditorit käyttävät nyt Lorem

 Ipsumia heidän normaalina mallitekstinä. ‘Lorem Ipsumia’ etsittäessä löytyy monen monta nettisivua, jotka ovat vasta aluillaan. Useita versioita on muodostunut vuosien kuluessa, jotkut vahingossa ja jotkut tarkoituksella (lisätty huumoria ja niin edelleen).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!